FIFA 15 ønskeliste – Del 2

Dette er en forsættelse af artikelen FIFA 15 ønskeliste – Del 1, der blev bragt i går. 1.300 brugere af siden Futhead har kommenteret hvilke features og forbedringer, der skal implementeres i FIFA 15. De bedste bringes i forslag bliver bragt i denne artikelserie.

Svag fod og finteopgraderinger til inform-spiller
Det er selvfølgelig umuligt for EA Sports at give alle spillere korrekte stats, men når de ugentlige informs køber ud, har EA Sports chancen for at gøre eventuelle skader gode igen, når spillerne i den virkelige verden viser, at EA Sports har taget fejl. Som det er lige nu bliver diverse hævet, hvis en spiller bliver inform, men brugerne på Futhead ønsker også at forbedre spillerne antal stjerne i svag fod og finter.

Legends på Playstation
Der er ingen tvivl om, at Microsoft har betalt en stor bunke penge for at have eksklusiv adgang til FIFA Legends, men brugerne ønske ligestilling mellem de forskellige konsoller, så Legends i fremtiden vil være at finde på Playstation og PC også. En af begrundelserne er, at prisen på spillene er den samme uanset hvilken konsol, man har. Det kan dog tilføjes, at FIFA Legends ikke kommer til FIFA 15 på Playstation. Lad os i stedet håbe, at det kommer til at ske i FIFA 16.

Træningssessioner i FIFA Ultimate Team
Venskabkampe bruger kontrakter og fitness for spillerne, så hvad med i stedet at indføre træningssessioner? Et sted hvor man kan gratis eksperimentere med forskellige formationer, spillespille og holdopstillinger indtil, at man finder det perfekte mix til sin klub. Det ville være skønt at have et sted, hvor man kan teste forskellige ting af.

Kort til at ændre arbejdsrate
Spilleres arbejdsrate har ofte skabt debat i diverse FIFA forummer, da spillere med den rigtige arbejdsrate typisk vil spille bedre end mere talentfulde spillere. Det foreslåes, at der implementeres kort til at ændre disse arbejdsrater, hvilke uden tvivl vil være mere spændende at eksperimentere med end de nuværende egenskabs-kort.

Bronze, sølv og guld sæsoner
Sæsonkonceptet har været i FIFA Ultimate Team i to år nu, og mens sidste års ændring, der gjorde, at der kom 10 divisioner, så mangler sæsonerne stadig format i forhold til FIFA Ultimate Teams oprindelig formål – at bygge et godt hold. Dog ville sæsoner med specifikke adgangskrav til bronze, sølv og guldspillere tilføje en ny dimension til spillet.

Design ens eget logo og trøjer
Hvis EA Sports for alvor ønsker, at FIFA Creation Center skal være en prominent del af FIFA, så vil muligheden for, at man kan designe egne trøjer og logoer bestemt hjælpe på dette. Der vil selvfølgelig blive designet en masse forfærdelige trøjer, men i blandt vil også kunne findes nogle rigtig fede og kreative trøjer. Endvidere kunne man lade spillere liste deres egne trøjer på transfermarkedet, hvilket kunne blive en stor game changer.

Liste over forslag der ikke var populære nok til at komme på listen
Kontrakt-kort til hele holdet
Mulighed for at købe FIFA Points med EASFC credits
Tilskuermode
Mulighed for at tage frispark med begge ben, hvis spilleren er 5* i svag fod
Nogle spillere kan spille flere positioner på banen. Eksempelvis LW og RW
Bedre servere (selvfølgelig)
Inform manager kort
En separat FIFA Ultimate Team achievement-liste

Personligt synes jeg, at der er rigtig mange gode forslag, og Futhead har sendt dem alle til EA Sports, så nu er det bare at håbe, at de lytter og implementerer nogle af dem.