FIFA 15 Demo

EA Sports har officielt meddelt, at FIFA 15 demoen udkommer d. 9 september og 10. september. Datoen afhænger af hvilket land man kommer fra, og hvilken konsol man spiller på. Xbox 360 og Xbox One vil blive mulig at downloade ved middagstid d. 9 september, og PC vil være tilgængelig om aftenen d. 9 september. Playstation 3 og 4 brugere kan først downloade demoen d. 10 september.

Husk at holde øje med denne FIFA 15 Demo side og følg vores FIFA 15 Facebook side for at få de seneste nyheder om demoen.

FIFA 15 Demo til PC
FIFA 15 demoen til Windows udkommer d. 9 september. Linket til Origin vil være tilgængeligt herunder:

Download demoen til Windows her

demoFIFA 15 Demo PS3 og PS4
FIFA 15 demoen udkommer til både PS3 og PS4 d. 10 september. Dette er bekræftet af Sony. Link til være tilgængeligt her, når demoen kommer ud.

Download demoen til PSN 3 her
Download demoen til PSN 4 her

FIFA 15 Demo til Xbox 360 og Xbox One
FIFA 15 demoen udkommer til både Xbox 360 og Xbox One d. 9 september. Links er tilgængelig herunder:

Download demoen til Xbox 360 her
Download demoen til Xbox One her
(Man skal have Xbox Live Gold for at kunne downloade demoen)

FIFA 15 demo hold
Disse otte hold er med i FIFA 15 demo:
– Boca Juniors
– Borussia Dortmund
– Chelsea F.C.
– FC Barcelona
– Liverpool F.C.
– Manchester City FC
– Paris Saint-Germain F.C.
– S.S.C. Napoli

Nedenfor kan ses de otte holds ratings:

FIFA 15 demo live på E3-messen
IGN havde en live streaming på 2014-udgaven af E3-messen og viste FIFA 15 på Playstation 4 frem. EA Sports Senior Producer Nick Channon, der er en af de øverste ledere for FIFA 15, var tilstede og kommenterede de nye features i FIFA 15, mens han spillede. Se videoen her:

Nye ting som vi har fundet ud af efter demoen

  • Der er kommet en ny sværhedsgrad, der kaldes “Begynder”. Dette er det lettest niveau under amatør.
  • Et nyt system hvor du kan bevæge den højre analogpind for at aktivere “Skift til modtager”-mode. Her kan du styrer spillere, der ikke tager hjørnesparket, og derefter forsætte med at styre hjørnesparkstageren.
  • Du kan styre fem forskellige forudsatte hold i FIFA 15 demoen af Ultimate Team. Dette inkluderer blandt andet et Premier League hold og et La Liga hold.
  • Der er kommet to ny spilindstillinger for, hvordan ens spillere offensive eller defensive, de skal være. Disse kaldes “Alle mand frem” og “Parker bussen”.
  • Ratings i demoen er ikke endelige. Eksempelvis er Zlatan Ibrahimovic 5* skiller i demoen, men i den endelig udgave af spillet, vil han kun være 4* skiller.

Min personlige vurdering af demoen
Det virker til at være et fint balancerende spil, hvor ingen elementer virker alt for overpowered ligesom eksempelvis hovedstød var sidste år. Dog er jeg sikker på, at folk med tiden nok skal finde noget at udnytte. Jeg er normalt ikke syndeligt imponeret over de grafiske forbedringer fra år til år, men denne gang er jeg faktisk ganske imponeret – især over tilskuerne. Det er også en fed ny feature, at man kan skifte til at styre modtageren af et hjørnespark. Den nye sværhedsgrad “Begynder” er skandaløs let, og hvis man ikke kan vinde en storsejr her, så skal man ikke spille FIFA. Hvis man derimod spiller på et højere niveau, begynder målmændene pludselig at være supergode og lave 100%-redninger hele tiden. Det er næsten blevet for svært at score.

Jeg tilføjer mere her til personlige vurdering, når jeg får spillet noget mere.

Bemærk – ny information:
Udgivelsen af FIFA 16 sker om kun 36 dage. Derfor er det nu tid til at lægge 15’ern på hylden og i stedet kigge fremad mod næste års spil, der uden tvivl bliver endnu bedre. Vi har allerede skrevet en artikel med nye features, så smut forbi den og læs, hvad du kan glæde dig til.

Der udkommer også en FIFA 16 demo snart. Det sker d. 9. eller 10. septemeber 2015. Hvis du vil læse mere om demoen, kan du besøge FIFA16.dk, der er danmarks største side om det kommende fodboldspil. Der kan du eksempelvis læse alle de nyeste information og offentliggørelser. Du kan naturligvis også læse om demoen til FIFA 16. God fornøjelse!